Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε χθες στο Άργος για την Δ Ελληνική Δημοκρατία.


     Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του στο Εργατικό κέντρο Άργους, χθες  Δευτέρα  το βράδι δήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες αλλά και να συμμετέχει στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου. 
    "Αν δεν κάνουμε τη ρήξη κι αν δεν πετύχουμε στον αγώνα μας, η μόνη προοπτική για την Ελλάδα θα είναι η καθολική φτώχεια, η γενίκευση της εγκληματικότητας και η εξαθλίωση", τόνισε. "Η  Δ' Ελληνική Δημοκρατία, είναι πολύ κοντά με την  επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος"
       Με ένα βιβλίο «μανιφέστο» θέτει τις επείγουσες προτεραιότητες μεταξύ των οποίων και «τη δημιουργία ενός συμμετοχικού, ευρωπαϊκού μεταρρυθμιστικού, ριζοσπαστικού, σοσιαλδημοκρατικού πολιτικού υποκείμενου», το οποίο «θα υπερβαίνει το αρχηγικό, αυταρχικό προσωποπαγές κόμμα και θα κατοχυρώνει τις τάσεις  με εκπροσώπησή τους στην ηγεσία του»

           Στη παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος,ο επικεφαλής της αξιωμ. αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αναγνώστου, ο αρχηγός της ελασ/νος  αντιπολίτευσης κ. Σωτήρης Κοτσοβός,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Πουλάς, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Φώτης Κολεβέντης και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου