Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η παρουσίαση της Αργειακής Γής και η απρέπεια του προέδρου της ΚΕΔΑΜ.

      Κατά την παρουσίαση της 5ης έκδοσης της Αργειακής Γής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Ν. Γκαβούνος απο το βήμα της αίθουσας του Επιμελητηρίου επιτέθηκε, με τον προσφιλή του τρόπο, στην  προηγούμενη Διοίκηση της ΚΕΔΑΜ,  για δήθεν καθυστερήσεις στην έκδοση αυτή και μάλιστα σε μια εποχή που υπήρχαν, όπως ισχυρίστηκε,  περισσότερα διαθέσιμα χρήματα απο οτι σήμερα. 
Οφείλουμε να θυμίσουμε στον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ  τα ακόλουθα που μάλλον αγνοεί:
  • Η ολοκλήρωση της έκδοσης ( εκτός της εκτύπωσης ) ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2010, από την συντακτική επιτροπή,  λίγο πρίν την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής και κρίθηκε σκόπιμο η παρουσίαση της έκδοσης αυτής να γίνει απο αυτή, ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για τον δήμο.     
  • Η έκδοση της Αργειακής Γής ξεκίνησε επί δημαρχίας του κ. Πλατή και ποτέ δεν συσχετίστηκε με παραταξιακές αντιπαραθέσεις και γι αυτό το λόγο εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί η έκδοσή της κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για το δήμο μας και όχι μόνο. 
  • Την προηγούμενη τετραετία η ΚΕΔΑΜ ( πρ. ΔΗΚΕΠΑ ) πραγματοποίησε τις περισσότερες εκδόσεις που είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ στο δήμο και στην Επιχείρηση Πολιτισμού.
  • Η προηγούμενη Διοίκηση της ΚΕΔΑΜ άφησε ακόμα μια έκδοση, η οποία είχε εκτυπωθεί, και η οποία περιμένει να παρουσιαστεί στους πολίτες εδώ και δεκαοκτώ μήνες.
  • Η προηγούμενη Διοίκηση της ΚΕΔΑΜ δημιούργησε και λειτούργησε την πρώτη βιβλιοθήκη τού δήμου και μέσδα στα τρία χρόνια λειτουργίας της την ενίσχυση με 6.000 τίτλους βιβλίων, σε αντίθεση με τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες που αγοράστηκαμν μόλις λίγες δεκάδες τίτλοι βιβλίων.
Τέλος, θεωρούμε οτι ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ οφείλει να διαθέτει πάνω από όλα ένα  πολιτικό πολιτισμό, να λειτουργεί συναινετικά με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να αξιοποιεί κάθε θετική σκέψη, πρόταση και πρωτοβουλία από όπου και αν προέρχεται.
Για το τι απο αυτά διαθέτει ο σημερινός πρόεδρος, κρίνεται καθημερινά απο τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου