Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η …άλλη αλήθεια για την παραμονή της ΔΟΥ στο Άργος.


..και τα συγχαρητήρια στον εαυτό του απο τον ίδιο.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άργος, 23 Οκτωβρίου 2012


       Η Ειδική Επιτροπή Σχεδίου Ενοποιήσεων των ΔΟΥ του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε ώστε η ΔΟΥ Άργους να παραμείνει σε λειτουργία στο νομό. Η απόφαση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τους ισχυρισμούς του Δημάρχου κ. Καμπόσου και άλλων παραγόντων του νομού  για την …κατόπιν ενεργειών τους… επιτυχή κατάληξη για τη λειτουργία της ΔΟΥ Άργους. Οι λόγοι που η ΔΟΥ παραμένει στο Άργος σύμφωνα με την εισήγηση της παραπάνω επιτροπής  είναι:
·        Η ΔΟΥ Άργους εισπράττει  το 42,52 % των συνολικών εσόδων του νομού Αργολίδος, ποσοστό που ξεπερνά και αυτό της ΔΟΥ Ναυπλίου.
·       Το σύνολο των συναλλασομένων πολιτών στη ΔΟΥ Άργους είναι το μεγαλύτερο από όλες τις επαρχιακές ΔΟΥ, αμέσως μετά από αυτό των ΔΟΥ Αττικής και Θεσσαλονίκης. 
·        Η ΔΥΟ Ναυπλίου παραμένει σε λειτουργία όπως όλες οι ΔΟΥ στις πρωτεύουσες των νομών.

Ο κ. Δήμαρχος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, προφανώς ξέχασε να αναφερθεί στα παραπάνω στοιχεία, παρά μόνο στις δήθεν… αποτελεσματικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την παραμονή της ΔΟΥ στο Άργος. Οι ανέξοδοι κομπασμοί, τα συγχαρητήρια στο εαυτό του από τον ίδιο, οι πανηγυρισμοί για μάχες που δεν έγιναν, αλλά τις…. κερδίσαμε,  δεν ταιριάζουν στους καιρούς μας. Οι πολίτες απαιτούν την αλήθεια για όλα όσα τους αφορούν.

Για τη Δημοτική Παράταξη ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου