Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ήταν όλοι εκεί. 'Εκατοντάδες πολίτες στα εγκαίνια του Δ. Πλατή

Τα εγκαίνια του κεντρικού του εκλογικού κέντρου στο Άργος ( πλατεία Δερβενακίων ) πραγματοποίησε  χθες το βράδυ ο υπ. δήμαρχος κ. Δημήτρης Πλατής και η δημοτική παράταξη ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, φίλους, υποψηφίου δημοτικούς συμβούλους, αλλά και με την ηχηρή παρουσία των πρ. δημάρχων . Δημήτρη Παπανικολάου, Νίκου Κολιγλιάτη, Δημήτρη Σκούφη, του βουλευτή Γιάννη Μανιάτη, του πρ. βουλευτή Γιάννη Θωμόπουλου, του Νίκου Καρούζου.
     Η  εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του επ. της παράταξης ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Μ. Χασάπη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπέρβαση που έκαναν  οι δύο αυτοδιοικητικές  παρατάξεις με την κοινή συμμετοχή τους στις εκλογές. Κάλεσε και τους ψηφοφόρους να κάνουν τη δική τους υπέρβαση υπερψηφίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο της νίκης. 
     Ο υπ. δήμαρχος Δημήτρης Πλατής μίλησε για το πλεόνασμα απραξίας,  συγκεντρωτισμού και υποσχέσεων χωρίς αντίκρυσμα του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος για 3,5 χρόνια παραπλανούσε τους πολίτες.  Κάλεσε τους ψηφοφόρους να γυρίσουν την πλάτη στις υποσχέσεις αλλά και τις απειλές της καταρρέουσας Δημοτικής Αρχής, αυτής που χώρισε τους πολίτες σε ημετέρους και μη. 

Έδωσε το στίγμα της νέας διακυβέρνησης , ως συμμετοχικής και ανοικτής σε όλους, αναπτυξιακής στην πόλη και σε όλα τα χωριά, στήριξης των επαγγελματιών του δήμου με διαφάνεια και ισότητα, δημιουργίας κοινωνικής προστασίας και όχι φιλανθρωπίας γι αυτούς όλους που έχουν πραγματική ανάγκη.     





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου