Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Άμεση απάντηση της παράταξης ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ στην ...απο καιρό αποχώρηση Γκαργάσουλα....


ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άργος, 19 Οκτωβρίου 2012     

  Η από πολλών μηνών αναμενόμενη αποχώρηση του κ. Γκαργκάσουλα από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης  μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί.
Έκπληξη προκαλεί η προσπάθεια της πλήρους απαξίωσης όλων  των δημοτικών συμβούλων, μεταξύ αυτών και πρώην δημάρχων, και του επικεφαλής της παράταξης και η ανάδειξη του εαυτού του σε μοναδικού αντιπολιτευόμενου.
 Για να δικαιολογήσει την αποτυχημένη προσπάθεια διάσπασης της παράταξης με την οποία εξελέγη, αφού κανένας από τους εκλεγμένους δημοτικούς Συμβούλους δεν τον ακολουθεί,  μιλά για έλλειψη αντιπολίτευσης, για έλλειψη προτάσεων και στρατηγικής για το νέο δήμο. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο κ. Γκαργκάσουλας, με δική του ευθύνη δεν συμμετείχε για περισσότερο από ένα χρόνο στις πολλές  συγκεντρώσεις της παράταξης, ποτέ δεν λειτούργησε συλλογικά και ποτέ  γραπτά η προφορικά δεν έχει εκφράσει μια άλλη πρόταση αντιπολίτευσης στη δημοτική Αρχή. Κανείς δεν τον εμπόδισε ποτέ να  ασκήσει οποιαδήποτε πολιτική θεωρούσε αναγκαία απέναντι στη δημοτική Αρχή. Η αλήθεια είναι ότι όλους αυτούς τους μήνες είμασταν ιδιαίτερα ανεκτικοί στις προσωπικές επιλογές του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η αμετροέπεια και οι προσωπικές του φιλοδοξίες δεν μας αφορούν, η εμμονή του να γίνει επιτέλους και αυτός… κάποτε δήμαρχος δεν μας αφορούν, όπως πιστεύουμε δεν αφορούν και την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Από εμάς,  οι πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών που μας τίμησαν με το ποσοστό του 40% στις δημοτικές εκλογές του 2010,  περιμένουν  με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να ελέγχουμε τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής Αρχής,  περιμένουν  τη διατύπωση μιας πειστικής εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης του δήμου που θα απαντά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για τη χώρα.
Η  ενότητα όλων των πολιτών που διαφωνούν με την σημερινή πρακτική της Δημοτικής Αρχής είναι απαραίτητος όρος για την απαλλαγή από τις σημερινές νοοτροπίες και πρακτικές της. Ενέργειες σαν αυτή του κ. Γκαργκάσουλα προφανώς και ρίχνουν νερό στο μύλο της Δημοτικής Αρχής του κ. Καμπόσου.


Για την δημοτική παράταξη ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Αναγνώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου