Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Εκτός ο Γκαργκάσουλας απο την αξιωματική αντιπολίτευση.

Συνδημότισσες & Συνδημότες,

       Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Σεπτεμβρίου υπέβαλα την ανεξαρτητοποίησή μου από την Παράταξη ″ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ″ του κου Γιώργου Αναγνώστου.        Οι κυριότεροι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή, είναι οι ακόλουθοι:1) Η πλήρης έλλειψη αντιπολίτευσης από πλευράς της παράταξης του κου Αναγνώστου απέναντι στον Δήμαρχο κο Καμπόσο.2) Η αδράνεια που επέδειξε ο επικεφαλής της παράταξης, τόσο για την οργάνωση όσο και για την συνοχή του ψηφοδελτίου που κατήλθε στις Δημοτικές εκλογές (δεν έχει ούτε μια  φορά μέχρι σήμερα συνεδριάσει η παράταξη από τις Δημοτικές εκλογές). 3) Η ελλιπής ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις πράξεις και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής, που έχει υποχρέωση και αρμοδιότητα από τη θέση της  ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Τέλος η ανυπαρξία προτάσεων, θέσεων, στρατηγικής αλλά και οράματος για το μέλλον του Δήμου μας με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή, παρά το γεγονός ότι κατ' επανάληψη είχα τονίσει, αλλά και συγκρουσθεί ακόμη ενδοπαραταξιακά, για την στρεβλή αυτή πορεία της μείζονος αντιπολίτευσης. 

Εδώ  θα ήθελα να επισημάνω ότι  οι συνδημότες μας, που στενάζουν καθημερινά  κάτω από το βάρος της οικονομικής δυσπραγίας που σήμερα μαστίζει τη χώρα μας, εξοργίζονται βλέποντας τη σημερινή Δημοτική Αρχή να  αποκλίνει πλήρως από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,( αυξάνει το νερό κατά 70% περίπου, δίνει πάνω από 2.000 απευθείας αναθέσεις & μάλιστα πάρα πολλές σε εταιρείες και επαγγελματίες εκτός της περιοχής του Δήμου μας, μισθώνει ακίνητα για τις υπηρεσίες του Δήμου κατασπαταλώντας χρήματα των δημοτών μας, χωρίς φειδώ και περίσκεψη, όπως με τη Δημοτική Αστυνομία και τα παρκόμετρα, με το θολό τοπίο  στη λύση διαχείρισης των απορριμμάτων , με πλήρη στασιμότητα στο θέμα του σχεδίου  πόλης), με την αντιπολίτευση να σιωπά επί της ουσίας  και να παρακολουθεί τα γεγονότα σαν απλός θεατής.
Σε ότι αφορά τη μελλοντική μου πορεία, αγαπητές  συνδημότισσες και συνδημότες, από χαρακτήρα αλλά και πολιτική στάση δεν μπορώ να παραμείνω  ως παθητικός θεατής των γεγονότων του Δήμου μας. Εκπροσωπώντας τους συμπολίτες που με τίμησαν και με εξέλεξαν και όχι μόνο, θεωρώ χρέος μου να αντισταθώ στη δημαγωγία το λαϊκισμό αλλά και του κενού περιεχομένου πολιτικής  που σήμερα ασκεί η Δημοτική Αρχή. Ως  Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος υπόσχομαι ότι θα δώσω την μάχη με πίστη και συνέπεια στις νέες και θετικές δυνάμεις του τόπου μας, συνεργαζόμενος με νέους και ικανούς ανθρώπους ώστε να οδηγήσουμε το Δήμο μας μπροστά καθιστώντας τον ένα σύγχρονο Δήμο, που θα προστατεύει την αξιοπρέπεια των πολιτών του νέου Δήμου Άργους- Μυκηνών και αντάξιο της μακραίωνης  ιστορίας του τόπου μας. Κλείνοντας εύχομαι η ανεξαρτητοποιησή μου αυτή  να αφυπνίσει και να προβληματίσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται για την ευημερία του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου