Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Η πραγματικότητα είναι οτι η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να σχεδιάσει έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και θα τονώσουν την αδύνατη τοπική οικονομία.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής της 16-10-2012

      Όταν το μοναδικό  σημαντικό έργο που εκτελείται τα τελευταία δύο χρόνια στο δήμο Άργους - Μυκηνών είναι αυτό της ανάπλασης της οδού Μεσσηνίας - Αρκαδίας,  έργο το οποίο δημοπρατήθηκε τον Αύγουστο του 2010, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με εξασφαλισμένη πίστωση.
      Όταν στους συνενωμένους δήμους δεν έχει εκτελεστεί ούτε ένα έργο δύο χρόνια τώρα και έχουν εγκαταληφθεί στην τύχη τους. όταν δεν σχεδιάζεται και δεν εκτελείται κανένα οδικό έργο που θα βγάλει την πόλη του Άργους και τον δήμο απο την απομόνωση. 
      Όταν στους  δύο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, αυτόν των Μυκηνών και του Άργους δεν  σχεδιάζεται και δεν εκτελείται κανένα  έργο ανάδειξης και αξιοποίησής τους.
     Όταν για το έργο της αστικής ανάπλασης του Άργους, το οποίο θα ξεκινούσε το φθινόπωρο που διανύουμε και για το οποίο δεν έχει υπογραφεί ούτε καν η ανάθεση της σχετικής μελέτης.
     Τότε αυτοί που γράφουν τα δελτία τύπου του Δημάρχου η κοροιδεύουν τους πολίτες η παραπλανούν τον ίδιο. Ότι και να συμβαίνει, η πραγματικότητα είναι οτι η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να σχεδιάσει έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και θα τονώσουν την αδύνατη τοπική οικονομία. Όσο για αυτούς που ανακαλύπτουν παντού..εχθρούς του δήμου , σε λίγο θα τους αναζητούν ανάμεσά τους. 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου