Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Και ο Σωτήρης Κωτσοβός ζητά έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα σκουπίδια.

     
 Και ο Σωτήρης Κωτσοβός ζητά  έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών για το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιφέρειά του δήμου, καθώς και για την λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης, που προβλέπεται να γίνει στην Νέα Κίο. 

Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

Πρός τον κ.
Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου
Δήμου Αργους –Μυκηνών
Αργος


κ. Πρόεδρε,
σχετικά με την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, γύρω από το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιφέρειά μας, καθώς και για την λειτουργία των σταθμών δεματοποίησης, μεταφόρτωσης, ανακύκλωσης, κ.α. και δεδομένου ότι χώροι απ΄αυτούς καθορίστηκαν και στην περιοχή του Δήμου μας.

Παρακαλούμε, λόγω του κατεπείγοντος και εν όψει λήψεων τελικών αποφάσεων απο τις αρμόδιες αρχές, με δική σας πρωτοβουλία, να συνέλθει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, με θέμα την πλήρη ενημέρωσή μας σ΄αυτά , αφού ως γνωστόν ουδεμία ενημέρωση έχουμε για τις τελευταίες επι μέρους σχετικές ενέργειες και αποφάσεις .

Η άγνοια και η ανησυχία τόσο του Δ.Σ. όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, θα παρατείνεται, όσο παρατείνεται η έλλειψη αληθούς πληροφόρησης πάνω σ΄αυτά.

Το Δ.Σ. του Δήμου μας, πιστεύουμε ότι ειναι το κορυφαίο όργανο που έχει το δικαίωμα της γνώσης, της ενημέρωσης αλλά και της άποψης για τα αληθή δεδομένα, από και προς όλους.

Ελπίζουμε στην αποδοχή του αιτήματός μας και για τις άμεσες δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
« ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου