Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Γ.Σ.Άργους κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

               Ο Γ.Σ.Άργους κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Ο Γ.Σ.Άργους για δεύτερη συνεχή χρονιά αγωνίστηκε στο φάιναλ-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.
         Η ομάδα Νεανίδων του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία στο φάιναλ-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων. Στον τελικό νίκησε 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου και πήρε τον πρώτο τίτλο μετά από 22 χρόνια και μόλις τον δεύτερο στην 30χρονη ιστορία του θεσμού.
       Τους αγώνες την τελευταία ημέρα  του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων  παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης ,ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, και δημοτικοί σύμβουλοι.
Μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές, όσο και στις αθλήτριες και τις διοικήσεις των ομάδων για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.
«Το βόλεϊ έστειλε από το Άργος ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα, ότι αντιστέκεται στους δύσκολους καιρούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματικά άρτια διοργάνωση, η οποία εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθειά μας αναβάθμισης των αναπτυξιακών διοργανώσεων με έμφαση στην Περιφέρεια», είπε ο κ. Μαυρομάτης.,
      Πανευτυχής ο προπονητής του Άργους του, Γιώργος Μπούκουρας μετά τη νίκη της ομάδας του σημείωσε: «Υποσχεθήκαμε τη νίκη χτες για τον υπέροχο κόσμο μας που μας στήριξε. Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο σετ αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια στο σερβίς και βρήκαμε επιθετικές λύσεις για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια. Ελπίζω σε αντίστοιχα καλή συνέχεια για τον Γυμναστικό Σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου