Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Παναργειακός και οι... καλοθελητές.

    Ο Παναργειακός είναι ο μεγάλος χαμένος απο την κατανομή   των επιχορηγήσεων του δήμου. 

    Η Δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση απο την αρχή αυτής της δημαρχιακής θητείας είχε ζητήσει μια διάφανη και αναλογική επιχορήγηση όλων των ενεργών  αθλητικών σωματείων του δήμου. Δυστυχώς η σημερινή δημοτική Αρχή προτίμησε την πεπατημένη όλων των προηγούμενων χρόνων, όπου κατά περίπτωση και ανάλογα τα... πρόσωπα, τις συμπάθειες , τις πολιτικές,  επιχορηγεί διάφορα και όχι όλα τα σωματεία του δήμου. 
        Εμείς ζητήσαμε αυτό να αλλάξει και απο ένα σημείο και μετά σταματήσαμε να ψηφίζουμε τις διάφορες επιχορηγήσεις που αποφάσιζε η Δημοτική Αρχή, δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ στις αντίστοιχες ψηφοφορίες. Έτσι και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή μας ψήφισε ΠΑΡΩΝ στο έκτακτο θέμα που τέθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Παναργειακού. 
        Και απο εδώ ξεκίνησαν οι διάφοροι καλοθελητές  να διαδίδουν οτι η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε την οικονομική ενίσχυση του Παναργειακού, ενώ κάποιοι άλλοι που φροντίζουν και.... αγαπούν  την ομάδα την ψήφισαν.  
Την χειρότερη  υπηρεσία τελικά στην ομάδα  προσφέρουν  όλοι αυτοί οι δήθεν ανιδιοτελείς υποστηρικτές της. Εμείς : 

  • Ζητήσαμε και ζητάμε απο την Δημοτική Αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων την τελευταία διετία .
  • Ζητάμε να θεσπιστεί συγκεκριμένη διαδικασία στον  τρόπο κατανομής των επιχορηγήσεων αυτών.
  • Ζητάμε την ισότιμη και αναλογική κατανομή των επιχορηγήσεων στα σωματεία  με βάση την ιστορία και  την αγωνιστική δραστηριότητά τους, τα μέλη τους  και την ευρύτερη κοινωνική τους προσφορά. 
  • Ζητάμε την ισότιμη μεταχείριση όλων των σωματείων απο το Άργος μέχρι την... Λυρκεία.   

         Ο Παναργειακός είναι ο μεγάλος χαμένος απο την κατανομή αυτή και όσοι καλοθελητές "χαιδεύουν"  τα αυτιά των παικτών και της Διοίκησής του,  του προσφέρουν την χειρότερη υπηρεσία.  
Εμείς ούτε εκλογικά μαγαζιά έχουμε στήσει στις διάφορες ομάδες, ούτε παράγοντες παλιάς κοπής στηρίζουμε. Στηρίζουμε και επιδιώκουμε την διαφανή και αναλογική κατανομή των επιχορηγήσεων του δήμου στα αθλητικά σωματεία, γιατί αν δημοσιευτεί η μέχρι σήμερα κατανομή κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν...


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου