Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να τους πει..."βγάλτε το σκασμό"!

      Μαζεύουμε... υπογραφές για να μην κλείσει το νοσοκομείο Ναυπλίου, κάνουμε πορεία.... για να μην κλείσει το ΚΕΜΧ Ναυπλίου, στέλνουμε υπομνήματα... για να μην κλείσει καμία ΔΟΥ στο νομό, κανένα Ειρηνοδικείο, καμία δημόσια υπηρεσία να μη αλλάξει το status δεκαετιών. Θέλουμε και απαιτούμε τίποτα να μην μετακινηθεί, να μην αλλάξει. Και σε όλο αυτό το πανηγύρι της  υποκρισίας, με τη χώρα στο χείλος της καταστροφής,   πρωτοστατούν Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Βουλευτές της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, συμπαθείς,  κάθε λογής παράγοντες του τόπου. Παράλληλα όλοι το φωνάζουν...πρέπει το "κακό κράτος" να αλλάξει, να μεταρρυθμιστεί, αλλά... όχι αυτό που είναι κοντά σε εμάς, αυτό που βολεύει εμάς και τους ψηφοφόρους μας.
      Είναι πλέον εμφανές στον καθένα  ότι  "όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν", στην Ελλάδα της κρίσης , της χρεοκοπίας, στην  Ελλάδα του αδιεξόδου. Εμείς ευθυνόμαστε για τα δεινά μας, εμείς για την απαξίωση της χώρας μας, εμείς "προοδευτικοί", πιο προοδευτικοί  και "συντηρητικοί" για ότι θα επακολουθήσει...
      Ας αφήσουν όλοι οι "παράγοντες" και "παραγοντίσκοι" το κάθε υπουργείο να κρίνει τον τρόπο οργάνωσής του, το πως θεωρεί οτι πρέπει να κατανείμει τις υπηρεσίες του. Δεν μπορούμε όλοι... να έχουμε γνώμη για όλα, δήθεν προστάτες των συμφερόντων των πολιτών, και τελικά αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας και των πολιτών.

Γιώργος Αναγνώστου
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου