Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τούς σταμάτησαν γιατί δεν έχουν άδειες; Τόση προχειρότητα ποιός θα τη χρεωθεί;

Είχε ολοκληρωθεί και παραδοθεί στη νέα Δημοτική Αρχή η προμελέτη για την αξιοποίηση του βιοτεχνικού κτιρίου επί αντιδημαρχίας του  Γ. Αναγνώστου.
                    
Τελικά, όπως πληροφορούμαστε σταμάτησαν οι εργασίες που εκτελούσε ο δήμος για τα μαγειρεία του ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης στο βιοτεχνικό κτίριο στο οικόπεδο του δήμου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Υπήρχαν καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση για την έλλειψη των απαραίτητων αδειών για τις εκτελούμενες εργασίες. 
                   Είναι αφελείς, θρασείς η ανίκανοι κάποιοι και εκθέτουν έτσι το Δήμαρχο η  ο ίδιος δεν έχει γνώση   των απαραίτητων ενεργειών για τέτοιου είδους παρεμβάσεις. 
                  Να θυμίσουμε οτι το οικόπεδο αυτό στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου αγοράστηκε με δάνειο 200 εκατ. δραχμών επι δημαρχίας Κολιγλιάτη για την ανέγερση του Κολλιαλέξιου. Την προηγούμενη τετραετία ολοκληρώθηκε μια σημαντική  προμελέτη για την αξιοποίηση του βιοτεχνικού κτιρίου με μικρή προσθήκη για την δημιουργία εκθεσιακού χώρου, συνεδριακού κέντρου και βιβλιοθήκης.                                                         

H προμελέτη αυτή δόθηκε στον κ. Δήμαρχο ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες την επαίνεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως μια σημαντική δουλειά που του παραδόθηκε. Κατόπιν η Δημοτική Αρχή επέλεξε την πιο εύκολη λύση των μικροεργασιών με αυτεπιστασία για να στεγάζει τα μαγειρεία   του ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης.
                Δυστυχώς η επιλογή αυτή απαξιώνει στην ουσία το κεντρικότερο οικόπεδο που διαθέτει ο δήμος, αφού σε αυτό δεν εφαρμόζεται καμία σημαντική μελέτη για την πλήρη αξιοποίησή του. 
              Όλα στο βωμό του εντυπωσιασμού...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου