Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Διομήδης Πρωταθλητής !


Το Άργος υποδέχθηκε  τον πρωταθλητή Διομήδη στο νεοκλασικό δημαρχιακό Μέγαρο στην πλ. Αγίου Πέτρου. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ,ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης , δημοτικοί και περιφερειακοί Σύμβουλοι  και εκατοντάδες  φίλοι της ομάδας, ιδιαίτερα νέα παιδιά, επιφύλαξαν  στους πρωταθλητές συγκινητική υποδοχή. Παίκτες, προπονητές και το επιτελείο του Διομήδη αποθεώθηκαν .
Ο Διομήδης κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του (το πρώτο ήταν το 2012), στην Α1 ανδρών χάντμπολ, καθώς επικράτησε με 27-25 της κατόχου του τίτλου ΑΕΚ στον τρίτο μεταξύ τους τελικό, στην έδρα της Ένωσης, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. 

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Χάρης Μάλλιος, ενώ μακριά από τον καλό εαυτός της έμεινε ο «δικέφαλος», δίνοντας την ευκαιρία στο Διομήδη να προηγηθεί ακόμη και με τέσσερα τέρματα.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε έτσι να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να έχουν παράπονα απ' τη διαιτησία.

Οι πρώτοι δύο τελικοί είχαν διεξαχθεί τον Μάιο, με τις δύο φιναλίστ να πανηγυρίζουν από μία νίκη. Η ΑΕΚ επικράτησε μετά από παράταση 31-28 στο πρώτο παιχνίδι, στην Κυψέλη, και ο Διομήδης ισοφάρισε νικώντας 29-24 στο κλειστό της Νέας Κίου, στον δεύτερο αγώνα.

Το παιχνίδι αυτό επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/5 στην Κυψέλη, όμως τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα κι έξω από το γήπεδο του Πανελληνίου, μεταξύ οπαδών της Ένωσης και της Αστυνομίας, οδήγησαν στην αναβολή του. Ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι το σημερινό ματς για την ανάδειξη του πρωταθλητή διεξήχθη χωρίς θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου