Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Γιώργος Αναγνώστου : Αφορά όλους τους πολίτες η ανεπάρκεια όσων χειρίστηκαν την υπόθεση της ενοικίασης του νέου κτιρίου.

Απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δελτίο τύπου της παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του Δ. Καμπόσου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Άργος, 17 Ιουλίου 2013
Τα συγχαρητήρια στον εαυτό τους δίνουν για άλλη μια φορά  οι της Δημοτικής παράταξης "Αλλαγή Πορείας" μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ομιλούν για  : «Άνθρακες ο θησαυρός» και για «Άλλη μια δικαίωση για το Δημήτρη Καμπόσο».
Τα περί λασπολόγων του Δημάρχου και  ρουφιάνων  προφανώς και δεν μας αφορούν. Μας αφορά όμως, όπως και όλους τους πολίτες, η ανεπάρκεια όσων χειρίστηκαν την υπόθεση της ενοικίασης του νέου Δημαρχείου, αφού με πράξεις και παραλήψεις τους οδήγησαν το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει δύο φορές παράνομες αποφάσεις εκθέτοντας το ίδιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Απέτυχαν να διαχειριστούν μια απλή διαδικασία και σε αυτή την αποτυχία υπάρχουν ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο.
       Είναι πολύ πιθανό, αν η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι τελεσίδικη, για τη μη θεώρηση των χρηματικών ενταλμάτων για την πληρωμή των ενοικίων του νέου κτιρίου, 6.600,00 μηνιαίως, ο δήμος να αναγκαστεί να προβεί στη διενέργεια νέου διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου αφού η παρούσα μίσθωση θα κηρυχθεί παράνομη. Και φυσικά τα μέχρι τότε μισθώματα, ύψους περίπου 90.000,00, θα αναγκαστεί να καταβάλλει ο δήμος με δικαστική εντολή. Ο καταλογισμός του ποσού αυτού σε αιρετούς η υπαλλήλους πολύ πιθανός.  

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους συνέβαλαν σε αυτή τη "δικαίωση".

Γιώργος Αναγνώστου
επικ. αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου