Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σπ. Κουσκούκης : αδιανόητο το κλείσιμο του γραφείου των ΕΛΤΑ στη Ν. Κίο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


Άργος, 17 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

        Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της , έχει αποφασίσει το κλείσιμο ταχυδρομικών γραφείων στη χώρα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ταχυδρομικό γραφείο της Νέας Κίου.
Δεδομένου ότι το ταχυδρομείο στη Νέα Κίο εξυπηρετεί πληθυσμό περίπου 4.000 κατοίκων εδώ και δεκαετίες, εξυπηρετεί εκατοντάδες συνταξιούχους , γίνεται αποστολή και παραλαβή μεγάλου αριθμού επιστολών και δεμάτων, εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ,ΟΤΕ κ.λ.π. , καθώς επίσης παρέχει όλες τις  σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχουν τα ΕΛ.ΤΑ . ,      θεωρούμε  αδιανόητο  το κλείσιμο του ταχυδρομικού γραφείου.
Με την έλλειψη όλων αυτών των υπηρεσιών η τοπική κοινωνία γυρίζει πολλά χρόνια πίσω , και οι πολίτες αφήνονται κυριολεκτικά στην τύχη τους.
Καλούμε την δημοτική αρχή να αναλάβει ενεργό ρόλο , και να συντονίσει ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αναίρεση αυτής της απόφασης.
Καλούμε τους τοπικούς υπουργούς και βουλευτή  να δώσουν άμεση λύση και να πάρουν θέση στην  υποβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών της Ν. Κίου
Καλούμε επίσης τους πολίτες , την τοπική κοινωνία, σε ετοιμότητα, ώστε  να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα δεκαετιών, τα οποία κινδυνεύουμε να χάσουμε “εν μία νυκτί” , εξ” αιτίας της ανάλγητης πολιτικής κυβέρνησης και τρόικας.

     ΣΠΥΡΟΣ  ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ                                            

Δημοτικός Σύμβουλους Δήμου Άργους-Μυκηνών   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου