Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γιώργος Αναγνώστου : δίνουν καθημερινά συγχαρητήρια στον εαυτό τους χωρίς λόγο.

     
 "Συγχαρητήρια στον εαυτό τους δίνουν καθημερινά από τηλεοράσεως οι της Δημοτικής Αρχής για τα έργα κατασκευής δύο σχολείων που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ" , δήλωσε ο επικ. της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αναγνώστου χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV SUPER. 
     Ο κ. Αναγνώστου μεταξύ άλλων ανέφερε: 
    " Αυτή η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να πείσει τους πολίτες οτι είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τη σχολική στέγη. Ο Δήμαρχος έχει επιλεκτική μνήμη και πρέπει να του θυμίσουμε οτι τα προηγούμενα χρόνια κατασκευάστηκαν στο δήμο το Ειδικό Σχολείο στο Άργος, το 12ο  νηπιαγωγείο και το 6ο νηπιαγωγείο στο Άργος, έγινε σημαντική προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο της Δαλαμανάρας και του Ινάχου, όπως και στο  Γυμνάσιο του Κουτσοποδίου, έγιναν σημαντικά έργα στατικής ενίσχυσης ( για πρώτη φορά από την κατασκευή του ) του Μπουσουλοπούλειο στο Άργος , όπως και ανακατασκευή των τουαλετών του και πολλά ακόμα. 
     Τελικά αυτή η Δημοτική Αρχή θα είναι η μόνη που επί ημερών δεν θα εγκαινιαστεί και άρα δεν θα δοθεί για χρήση κανένα σχολείο.  Ακόμα και στο πολεοδομικό συγκρότημα του Άργους, όπου και εντοπίζονται και τα περισσότερα προβλήματα σχολικής στέγης,  κανένα νέο σχολείο δεν προχωρά, παρά τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις του κ. Δημάρχου σε κάθε αγιασμό σχολείου.  
    Χρειάζεται λιγότερη φλυαρία και περισσότερη αποτελεσματικότητα από την Δημοτική Αρχή η οποία θεωρεί οτι μπορεί η προπαγάνδα να αντικαταστήσει την πραγματικότητα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου