Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σ. Κωτσοβός : Μόνιμα αδιάβαστοι στην παράταξη Καμπόσου.

         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            
                                                                                                            Αργος 21/7/2013

                         ΜΟΝΙΜΑ  ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»

        Οι έμμισθοι συντάκτες των δελτίων τύπου της παράταξης του δήμαρχου, συνεχίζουν να μη μπορούν ούτε να διαβάσουν και ψεύδονται όπως πάντα.
        Ας τους διαβάσει λοιπόν κάποιος άλλος, όλες τις αποφάσεις για το θέμα του νέου κτηρίου/δημαρχείου και να τους πεί πού και πώς έχει υπογράψει ο Κωτσοβός, -δήθεν- συμφωνώντας & εγκρίνοντας νομιμότητες. Ψεύδονται ασύστολα λοιπόν όταν γράφουν πως έχει συμφωνήσει σε όλα...
         Για τις υπογραφές του γραμματέα του δ.σ. που μπαίνουν μετά την καθαρογραφή των αποφάσεων, ας μάθουν επίσης από κάποιους, πως δεν εγκρίνουν τη νομιμότητα αλλα επικυρώνουν  την αλήθεια και ταυτότητα αυτών που αποφασίστηκαν στο δ.σ.
        Ο γραμματέας του δ.σ. –να ξέρουν πως – οφείλει να υπογράφει όλες τις αποφάσεις ακόμη κι αυτές που έχει ρητά διαφωνήσει ως δημοτικός σύμβουλος .
        Δεν χρειάζεται βέβαια να ασχοληθούμε με την απόλυτη ανυπαρξία οποιασδήποτε  εμπλοκής μας στην δικαστική έρευνα για την πολεοδομική νομιμότητα του κτιρίου.
        Την εμπιστοσύνη μας προς τις δημοτικές υπηρεσίες, στις οποίες και ανέκαθεν στηριζόμαστε για την νομιμότητα, φρόντισαν οι ίδιοι παρατρεχάμενοι να την διαταράξουν ανεπανόρθωτα,  απαξιώνοντάς τες με κάθε δυνατό τρόπο.     
        Ετσι το «αιδώς» που τους έγραψε κάποιος άλλος να μας απευθύνουν, τους το επιστρέφουμε, αν μπορέσουν βέβαια να το καταλάβουν.   

                                                                                                                    
   ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου