Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τηλεοπτική εμφάνιση του Δημάρχου ...εκτός ελέγχου.


   Ακόμα μια τηλεοπτική εμφάνιση του Δημάρχου ...εκτός ελέγχου. 
     "Όλα σε ένα" ,  και αυτή τη φορά ο Δήμαρχος προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση μετά το προφανές πλήγμα που του έχει προκαλέσει η υπόθεση της ενοικίασης του νέου Δημαρχείου. Πλήγμα που έχει να κάνει όχι με τα διοικητικά λάθη που συνόδευσαν την όλη διαδικασία και προκάλεσαν την άρνηση του Ελεγκτικού συνεδρίου να εγκρίνει τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των ενοικίων, αλλά με το ότι για πολύ καιρό το θέμα αυτό βρίσκεται στην επικαιρότητα και επανέρχεται έτσι ο προβληματισμός στους πολίτες για την αναγκαιότητα της ενοικίασης του κτιρίου και της δαπάνης των 6.600,00 που βαρύνει μηνιαίως το δήμο.
     Ο Δήμαρχος προσπάθησε ακόμα με τους έντονους τόνους να συσπειρώσει την δημοτική του παράταξη που φιλορροεί, αφού μετά τις αποχωρήσεις των δημοτικών Συμβούλων Φ. Κολεβέντη και Κ. Αδραχτά, αναμένονται ακόμα δύο αποχωρήσεις.  
    Η εικόνα όμως ενός  Δημάρχου ο οποίος  γενικά και αόριστα εφευρίσκει κάθε φορά "εχθρούς" και "ρουφιάνους"  προφανώς και δεν πείθει τους πολίτες οι οποίοι θέλουν να δουν να εφαρμόζονται πολιτικές που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα φέρουν ανάπτυξη στο δήμο που δοκιμάζεται απο την οικονομική και κοινωνική κρίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου