Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σ. Κωτσοβός : με έντονα τα σημάδια του πανικού αλλά και της απόγνωσης ο δήμαρχος.

     
  Με έντονα τα σημάδια του πανικού αλλά και της απόγνωσης ο δήμαρχος προσπάθησε και πάλι τόσο στο ΔΣ της Τρίτης όσο με συνεχή βομβαρδισμό δελτίων αλλά και θεατρικών συνεντεύξεων τύπου, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , ρίχνοντας ευθύνες και πάλι στην αντιπολίτευση (;) για την μέχρι τώρα απαγόρευση πληρωμής των ενοικίων του νέου δημαρχείου από το Ελεγκτικό Συνέδριο....
     ΄Ενας δήμαρχος που με πρωτόγνωρη σε μέγεθος ομάδα συνεργατών , συμβούλων , αντιδημάρχων και διάφορων παρατρεχάμενων, που στοιχίζουν στον Δήμο δεκάδες χιλιάδων ευρώ το μήνα, με τα ΜΜΕ να τον έχουν σε μόνιμη βάση πρώτη είδηση ή πρωτοσέλιδο και την αντιπολίτευση ..στα περιθώρια και να του φταίνε οι ελάχιστοι (όπως λέει και ο ίδιος) , στην θεατρική απολογία του αυτή φαντάζει τουλάχιστον γραφικός !!!
Με όλο αυτό το πανηγύρι όμως που έστησε και λέει τα γνωστά του ψέματα και υπερβολές ότι πρόκειται περί «μικρολαθών που έγιναν στο θέμα..» κλπ, προσπαθεί να κρύψει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , πως :


* Με ευθύνη αυτού ,των συνεργατών του και των υπηρεσιών του απαγορεύτηκε και ΔΕΝ έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑ ενοίκιο του νέου Δημαρχείου , αφού στα δύο πρώτα στάδια ελέγχου του (Επίτροπος & κλιμάκιο Ελεγκτικού συνεδρίου κρίθηκε ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ η διαδικασία μίσθωσης! Μια διαδικασία έγκρισης που αρχίζει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ από την Επίτροπο και συνεχίζει με ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
* Με ευθύνη αυτού, των συνεργατών & των υπηρεσιών του ΔΕΝ συστήθηκε ΝΟΜΙΜΑ η σχετική επιτροπή αξιολόγησης της μίσθωσης και
* Με ευθύνη αυτού των συνεργατών και των υπηρεσιών του ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ρητά η αναφορά ποσών ανά μ2 στη διακήρυξη της μίσθωσης, αυτοί την ανέφεραν!
* Τέλος είναι σαφές πως δεν έχει καμιά σχέση η διαδικασία του Ελ. Συνεδρίου , με την αυτεπάγγελτη διαδικασία προανάκρισης στο Πταισματοδικείο Αργους για την στατικότητα κλπ του κτιρίου. Τα περί του αντιθέτου λεγόμενα είναι αστείες δικαιολογίες.
     Αντί λοιπόν μιας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ και ειλικρινούς ΣΥΓΝΩΜΗΣ πρός ΟΛΟΥΣ , επέλεξε την γνωστή μέθοδό του της λάσπης και της μετατόπισης της ευθύνης στην αντιπολίτευση (;) σε τρίτους κλπ, λέγοντας μάλιστα ότι «πληροφορήθηκε απο αξιωματούχους του Ελ. Συνεδρίου πως επηρεάστηκαν από ..επισκέψεις ρουφιάνων και αποφάσισαν έτσι.!». Την επιστράτευση της οικογένειας των εκμισθωτών να συνταχθεί με αυτή του την άποψη στο ΔΣ και τις απειλές του κατά όλων ώστε να μη τον κριτικάρουν πουθενά, μόνον οι κουτοί δεν τις κατάλαβαν. Ο δρόμος για τη δικαιοσύνη κ. δήμαρχε είναι ανοικτός, αλλά από και προς όλους. Με ονοματεπώνυμα όμως , αλλά με προσοχή, γιατί έχει «λακκούβες» στους ευκαιριακούς & αυθόρμητους -δήθεν- πληροφοριοδότες σας...Η δικαιοσύνη για κάποια πράγματα έχει ήδη επιληφθεί.

    Σεβαστείτε επί τέλους τους θεσμούς. Όχι όλα στο γόνατο!



       Εαν τέλος η απόφαση αυτή της απαγόρευσης πληρωμής των ενοικίων, γίνει οριστική και αμετάκλητη, τότε η ώρα της παραίτησης για πολλούς θα έχει φθάσει. Τέτοιο ρεζιλίκι για ένα τέτοιο Δήμο που επαίρεται και ο δήμαρχος για την ιστορικότητα και το μέγεθός του, ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.   Και αυτό το ΧΑΣΤΟΥΚΙ δεν θα περάσει απαρατήρητο απο και για ΚΑΝΕΝΑΝ. 



ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου