Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου για την κατάκτηση του πανευρωπαικού τίτλου απο τον Διομήδη από την αξιωμ. αντιπολίτευση του δήμου Άργους - Μυκηνών.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τεράστια επιτυχία του Διομήδη          Άργους, είναι η μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία του ελληνικού χάντμπολ και μάλιστα προερχόμενη από μια ομάδα της περιφέρειας. Είναι η απόδειξη ότι όπου γίνεται συστηματική δουλειά, από τους παίκτες, την προπονητική ομάδα και την διοίκηση, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους φιλάθλους του Διομήδη οι οποίοι στήριξαν την ομάδα σε όλη της την πορεία. Η κατάκτηση του κυπέλου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος του χάντμπολ, τόσο στο δήμο μας, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών σήμερα, όπως και ο δήμος Άργους στο παρελθόν, μαζί με την διοίκησή της,  στήριξε οικονομικά την ομάδα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της.
Σίγουρα το μεγάλο στοίχημα για τον Διομήδη, αλλά και το Ελληνικό  χάντμπολ, είναι η συνέχιση αυτής της πορείας διακρίσεων στην Ευρώπη. Η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Άργος, διεθνών προδιαγραφών, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Τέτοια έργα δεν είναι έργα μιας  Δημοτικής Αρχής και μιας τετραετίας. Γι αυτό χρειάζεται η συνεχής επιβεβαίωση της πολιτικής βούλησης των δημοτικών παρατάξεων του δήμου για την ολοκλήρωσή τους. Εμείς σε αυτή την  προσπάθεια  θα είμαστε αρωγοί.

Άργος, 29 Μαίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου