Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την οικονομική κρίση στα πλαίσια της λειτουργίας του δήμου , ζητά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αναγνώστου.





Την έκτακτη σύγκλειση του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Άργους – Μυκηνών ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αναγνώστου. Θέμα της συνεδρίασης, η διαχείριση της οικονομικής κρίσης στα πλαίσια της λειτουργίας του δήμου. Ο κ. Αναγνώστου αναφερόμενος στους λόγους της πρωτοβουλίας του, μεταξύ άλλων αναφέρει: η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και τους πολίτες είναι πρωτοφανές ότι θα έχει σημαντικές παρενέργειες και στη λειτουργία των δήμων της χώρας. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο σήμερα ο δήμος Άργους – Μυκηνών να αξιολογήσει τις επιπτώσεις της κρίσης στη λειτουργία του και να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες που θα προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις.
 Η μείωση των λειτουργικών δαπανών του δήμου, η τροποποίηση του προγράμματος Τεχνικών έργων, η  αναμόρφωση υπηρεσιών και φορέων του, αποτελούν απαραίτητες δράσεις που άμεσα θα πρέπει να αποφασιστούν και να εφαρμοστούν. Ο δήμος δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί « λες και γύρω μας δεν συμβαίνει τίποτα». Δαπάνες που μέχρι χθες μπορεί να  θεωρούνταν δικαιολογημένες σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο θα θεωρούνται « σπατάλη». Το δημοτικό Συμβούλιο πρέπει  να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του προυπολογισμού και να λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις προσαρμογής στη νέα κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ και όχι ΑΥΡΙΟ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου