Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Με 40 έδρες, αντί 41, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου.

           
Απώλεια για το Δημοτικό Συμβούλιο η ακύρωση της εκλογής του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Χαρτοφίλλη. 

Εκτός  Δημοτικού Συμβουλίου μένει τελικά "ο εκλεγής" ο Νίκος Χαρτοφύλλης , υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δ. Πλατή, διότι  ο συνδυασμός αυτός δεν είχε υποψήφιο στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Κουτσοποδίου ! Έτσι  το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει από τη νέα περίοδο 40 αντί 41 Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Νίκος Χαρτοφύλλης πλήρωσε τελικά με την ακύρωση της εκλογής του τα λάθη και τις αστοχίες  της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξής του.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Γιώργο βλέπω οτι πολύ όψιμα διαπίστωσες για τα λάθη και τις αστοχίες της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης που συμμετείχε ο κοινός μας φίλος Νίκος Χαρτοφύλλης,μήπως αυτές τις διαπιστώσεις τις έκανες στο δωρεάν ταξιδι που σας πήγε ο δήμαρχος με τα λεφτα των δημοτών του Άργους,εσένα και τον Σωτηράκη συν γυναιξί και τέκνοις(αλλα ξέχασε ο δήμαρχος να πάρει και την λαϊκατζού μαζι)?Γιώργο μου μήπως τότε προεκλογικά δεν μπορούσες να βοηθήσεις την παράταξη,γιατί είχες συναντήσεις με το νυν δήμαρχο στο γραφείο σου?Ξεχνάς τα καθημερινά μηνύματα που δεχόσουν απο το νυν δήμαρχο?Αλλα εσύ πιστός στην υπόσχεση που του είχες δώσει,δεν συμμετείχες ως υποψήφιος..για αυτό ασε βρε Γιώργο την κριτική σε καναν άλλο που συμμετείχε ως υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή