Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι αλήθειες , που δεν λένε, για τα δάνεια των προηγούμενων δημάρχων.

       Υπερηφανεύεται ο Δήμαρχος  ότι επί της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν πάρθηκαν νέα δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σωστό, αφού πρόκειται για την δημαρχία της απραξίας και της καθυστέρησης. Ξεχνά να πει όμως ότι  με τα δάνεια που συνάφθηκαν τα προηγούμενα 20 χρόνια με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ο δήμος προχώρησε στην  :
Στην αγορά 23 στρεμμάτων του πρ. Γαλακτομικού Συνεταιρισμού στο Άργος με σκοπό την ανέγερση Διοικητηρίου του δήμου και κτιρίου Δημόσιων Υπηρεσιών.( Δημαρχία Δ. Πλατή )
Στην αγορά οικοπέδου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Άργος για την ανέγερση του Κωνσταντοπούλειου ( Δημαρχία Ν. Κολιγλιάτη )
Στην καταβολή της ίδιας συμμετοχής του δήμου στα έργα κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στο Άργος και των εγκαταστάσεων του  βιολογικού καθαρισμού  ( Δημαρχία Δ. Παπανικολάου ).
Στην αγορά οικοπέδου στην Δαλαμανάρα για τη στέγαση του Πανεπιστημίου Αργολίδας ( ο δήμος μας, όπως και ο δήμος Ναυπλίου και η Νομαρχία Αργολίδας  κατείχαν από  1/3 του οικοπέδου το οποίο παραχωρήθηκε στο πανεπιστήμιο πελοποννήσου ), δημαρχία Δ. Πλατή.
     Όλα τα δάνεια χρησιμοποιήθηκαν για να αποκτήσει ο δήμος δημοτική περιουσία, περιουσία των πολιτών του και όχι για έργα βιτρίνας και καταναλωτικές δαπάνες. Αυτή την περιουσία χρησιμοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή,  η οποία στα προηγούμενα χρόνια δεν κατασκεύασε στη ΔΕΥΑΑΡΜ ούτε ένα μέτρο δικτύου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου