Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιώργος Δέδες :Η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία ήρθε για να μείνει.



0
           Συμπατριώτισες και συμπατριώτες, Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι.
              Πριν απο έξι μόλις εβδομάδες ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα ανατροπής και αναγέννησης της Πελοποννήσου.
Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συνθέσουμε αυτή την κίνηση, γνωρίζαμε καλά πως οι δυσκολίες που θα συναντούσαμε ήταν πολύ μεγάλες. Γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να αντιπαλέψουμε ένα πολυπλόκαμο σύστημα, που είχε εγκαθιδρυθεί σε όλη την Πελοπόννησο και είχε σφιχταγκαλιάσει όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της Περιφέρειας. Κρατικούς μηχανισμούς που έδιναν τον υπερ πάντων αγώνα για την πολιτική τους επιβίωση και την επιβεβαίωση της κυριαρχίας τους. (Παλαιο)κομματικές αντιλήψεις, με εκφραστές πολιτικά και κομματικά στελέχη. Οικονομικά, επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα. 


           Παρ’ όλα αυτά επιχειρήσαμε τη συγκρότηση της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας", κορφολογώντας από τον ανθό της αυτοδιοικητικής, πολιτικής και επαγγελματικής κοινωνίας της Πελοποννήσου. Και δικαιωθήκαμε για το εγχείρημα, γιατί ο συνδυασμός μας άντεξε, ξεπέρασε τα εμπόδια και τελικά κέρδισε! Κέρδισε τη συνειδητή προτίμηση χιλιάδων συμπολιτών μας. Κέρδισε την εκτίμηση δεκάδων χιλιάδων ακόμα για τις προτάσεις μας και τη στάση μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά για την παράταξή μας μια πρώτη και σημαντική, πολιτική και ηθική δικαίωση. Αυτό το πετύχαμε γιατί η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία και η ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και προοδευτική πρότασή της ήταν ανάγκη και γέννημα της κοινωνίας.
           Συμπατριώτισες και συμπατριώτες, Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι.
Σε αυτές τις μόνο έξι εβδομάδες δώσαμε μιαν μεγάλη μάχη και πετύχαμε έναν αληθινό άθλο. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για μια πολιτική υπέρβαση, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της αυτοδιοίκησης στον Μοριά. Και η οποία κατέληξε σε μια μείζονος σημασίας καταξίωση της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας στην συνείδηση των πολιτών της Πελοποννήσου.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκατε. Για εμάς είναι μια μεγάλη τιμή, η οποία γίνεται, πλέον, μια μεγάλη ευθύνη. Όχι μόνο για να σας εκπροσωπήσουμε επάξια, αλλά και για να παραμείνουμε ενεργοί στην υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών, της Δημοκρατίας και της προοπτικής Αναγέννησης της Πελοποννήσου. Και αυτό θα πράξουμε, παλεύοντας για τις συγκεκριμένες «Πράξεις Ανάπτυξης» στις οποίες δώσαμε προτεραιότητα σε κάθε Νομό στο πρόγραμμά μας.
Η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία ήρθε για να μείνει. Να μείνει και να νικήσει.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου