Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γόντικας ζητεί από Τατούλη: Στοιχεία για δαπάνες τουριστικής προβολής.

Στοιχεία σχετικά με τις δαπάνες για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και για τα αποτελέσματά της, ζητεί ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να παράσχει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
«Επανειλημμένα στο Περιφερειακό Συμβούλιο κι εσείς και η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, έχετε αναφερθεί στα "επιτεύγματά" σας για την τουριστική ανάπτυξη στην Πελοπόννησο -για την καπιταλιστική ανάπτυξη λέμε εμείς. Είχατε μάλιστα δηλώσει ότι στο τέλος του 2013 θα κάνατε και ειδική συνεδρίαση για να παρουσιάσετε αυτά σας τα "επιτεύγματα"», σημειώνει χαρακτηριστικά, στη σχετική επερώτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ο Ν. Γόντικας, καλώντας τον περιφερειάρχη να απαντήσει:
«Πού διατέθηκαν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ μέσω της "Πελοπόννησος Α.Ε." για την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου και κατά είδος δραστηριότητας και σε ποιους προμηθευτές ή παρόχους υπηρεσιών; Ποιο ποσό από τα 5,5 εκ. ευρώ μέσω της "Πελοπόννησος Α.Ε." δεν έχει διατεθεί ακόμα;
Ποιο το έργο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας από την αεροπορική εταιρεία Easy Jet, για το οποίο επιχορηγήθηκε πέρυσι με μισό εκατομμύριο ευρώ;».
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/33474-gontikas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου