Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο κύβος ερρίφθη...ο Σταθμός Απορριμμάτων κοντά στη Ν. Κίο.

Ανοιχτή συγκέντρωση - ενημέρωση στο Πνευματικό της Κέντρο της Ν. Κίου για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) που πρόκειται να κατασκευαστεί για όλη την Αργολίδα στην  περιοχή ΚΙΟΣΚΙΑ Ν. Κίου, έγινε χθες το βράδυ. 

Η ενημέρωση  έγινε από την ανάδοχο του έργου ΤΕΡΝΑ ΑΕ. 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο κκ  Καραμάνος Δημήτρης, Κουσκούκης Σπύρος και Σαρρής Γιώργος έκαναν παρεμβάσεις και ερωτήσεις για την υλοποίηση του έργου. Ο Σ. Κουσκούκης εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεση της  αξιωματικής αντιπολίτευσης για την χωροθέτηση του Σταθμού στη Ν. Κίο, θέση την οποία είχε αποδεχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Δ. Καμπόσος. Ο Δ. Καραμάνος έθεσε ερωτήματα σχετικά με την σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί και για τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτή για τους κατοίκους, για το κόστος που θα κληθούν να καταβάλλουν και για την δημόσια διαβούλευση που ...δεν  έγινε  τελικά.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος συμφώνησε επίσης με την χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης στη θέση ΚΙΟΣΚΙΑ.

Παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Μπαντανάς Αχιλλέας , Χατζηγεωργίου Ηλίας , Σ. Κωτσοβός, Κ. Γκαργάσουλας , ο Δ. Πλατής , ο Γ. Μανινής ,ο επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλίου  Χρ Γραμματικόπουλος , μέλη της Δημοτικής Κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου