Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Οδυσσέας Βουδούρης υποψήφιος για την Περιφέρεια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις  αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου συνεδριάζει την Παρασκευή η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  με θέμα την προετοιμασία και την επιλογή των υποψηφίων για τους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επικράτηση σε τουλάχιστον δύο ή τρεις περιφέρειες και ταυτόχρονα οι εκλογικοί συνδυασμοί που θα στηρίξει να είναι και στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εντάξει στην εκλογική μάχη κεντρικά στελέχη του κόμματος, μολονότι ως τώρα έχει συναντήσει την άρνηση των περισσοτέρων απ' όσους έχουν ερωτηθεί για το ενδεχόμενο. 




Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην Αττική, σχεδιάζεται να τεθεί επικεφαλής η βουλευτής Σοφία Σακοράφα. 

Οπως ανέφερε το Mega, στην περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη του Κώστα Μορφίδη, στην Ηπειρο της Όλγας Γεροβασίλη, στη Δυτική Ελλάδα του Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Στερεά Ελλάδα του Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ η Ηρώ Διώτη φαίνεται πως θα είναι υποψήφια στη Θεσσαλία.

Για τον δήμο της Αθήνας έχει ζητηθεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήδη από την περασμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έχει εκφράσει την αντίρρησή της.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου