Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΚΚΕ: Οταν ο Τατούλης ζήταγε την αποφυλάκιση του Γεωργίου Παπαδόπουλου.


0
www.parapolitika.gr

Με δελτίο τύπου το ΚΚΕ Αρκαδίας μας ενημερώνει για την θέση τους σε ότι έχει να κάνει με το περιφερειακό συμβούλιο ,όπως επίσης μας στέλνει και έγγραφα της βουλής που δείχνουν ότι το 1990 ο Πέτρος Τατούλης και 6 ακόμη βουλευτές της Ν.Δ. αιτούνταν  την αποφυλάκιση των αξιωματικών και πρωταίτιων της χούντας.


Εκφυλισμός και διάλυση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Οξύνονται τα προβλήματα εκφυλισμού και διάλυσης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πρωταγωνιστής σε αυτά είναι ο κ. Περιφερειάρχης.
Ενδεικτικά μερικά παραδείγματα:
  • Η συνεδρίαση αρχίζει μετά από δυο περίπου ώρες, γιατί δεν παρευρίσκετε ο αναγκαίος αριθμός για να έχει απαρτία, απουσιάζει ακόμα και ο κ. Τατούλης
  • Στις πολύωρες παρεμβάσεις τους ο κ. Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχη κα. Νικολάκου τοποθετούνται επί παντός επιστητού
  • Ενώ συζητούσαμε την επίκαιρη ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις τελευταίες πλημμύρες, τα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών και τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα αυτοί μας έλεγαν για το πόσο ωραία ήταν η έκθεση στην Πολωνία και πόσους τραχανάδες πούλησαν στην Κλαθμώνος
  • Στην επιμονή της Λαϊκής Συσπείρωσης για να δεσμευτούν με ποσά που θα διατεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό και τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, αυτοί απαντούσαν με αντικομμουνισμό και προσωπικές επιθέσεις
Επειδή τα ψέματα του κ. Τατούλη έχουν κοντά ποδάρια δίνουμε στη δημοσιότητα το αυταρχικό ψήφισμα της πλειοψηφίας του ΠεΣυ στις 28-2-2011 ενάντια στις καταλήψεις, στα μπλόκα και σε όσους αγωνίζονται.
Είναι βεβαίως θετική η αναδίπλωση με την τοποθέτηση στη συνεδρίαση του ΠεΣυ στις 30-5-2011 του ψηφίσματος που επικυρώθηκε και στην προχθεσινή συνεδρίαση 9-12-3013 όπου ρητά αναφέρεται ότι «δεν μπορεί να διώκονται οι πολιτικοί και κοινωνικοί αγώνες»
Δίνουμε επίσης στη δημοσιότητα ερώτηση που συνυπογράφει με άλλους βουλευτές της ΝΔ ο κ. Τατούλης το Δεκέμβριο του 1990 που ζητούσαν την αποφυλάκιση των χουντικών.
Καλούμε την πλειοψηφία του ΠεΣυ να βάλει φρένο σε αυτόν τον εκφυλιστικό κατήφορο.

Καλούμε τα πλατιά λαϊκά στρώματα ιδιαίτερα όσους επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφές να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, στις τοπικές αρχές και στην Περιφέρεια, να οργανώσουν την πάλη τους για μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, για να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, για να μην επαναληφτούν τέτοια φαινόμενα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου