Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Με Καμπόσο και όχι Τατούλη η Νέα Δημοκρατία.

σύμφωνα με το tovima.gr

.......«Κλειδώνουν» οι γαλάζιες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ποια πρόσωπα έχει επιλέξει η Συγγρού – Τα «μαχαιρώματα» και οι ανταγωνισμοί – Οι τελευταίες εκκρεμότητες θα κλείσουν ως τα μέσα Ιανουαρίου
Στην τελική ευθεία είναι η κατάρτιση του «γαλάζιου» καταλόγου με τις υποψηφιότητες που θα στηρίξει η ΝΔ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ενώ ελάχιστες θα είναι οι εκκρεμότητες που θα κλείσουν το αργότερο έως τα μέσα του Ιανουαρίου.
Ενδεικτικά σε ορισμένους δήμους, υποψήφιοι θα είναι οι εξής:Στη Γλυφάδα, ο νυν ευρωβουλευτής κ. Γ. Παπανικολάου που ανακοίνωσε προ ημερών την υποψηφιότητά του, παρουσία πολλών υπουργών και βουλευτών, ο κ. Γ. Πατούλης στο Μαρούσι, στο Περιστέρι ο κ. Ανδρ. Παχατουρίδης, στην Αρτα θα επιλεγεί ένας εκ των Κ. Παπασιώζου (πρώην βουλευτή) και Χρ. Τσιρογιάννη. Στην Καλαμάτα και στο Αργος, θα είναι υποψήφιοι, οι κκ. Π. Νίκας και Δ. Καμπόσος.
.........Πρόβλημα υπάρχει στην περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου δεν θα υποστηριχθεί ο κ. Π. Τατούλης, ενώ λέγεται ότι δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος ο νυν δήμαρχος Χαϊδαρίου και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Δ. Μαραβέλιας. Για το Νότιο Αιγαίο προβάδισμα έχει ο πρώην βουλευτής κ. Ι. Παππάς αλλά δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» συγκεκριμένη υποψηφιότητα και στο Βόρειο Αιγαίο η επιλογή θα γίνει μεταξύ της κυρίας Χριστιάνα Καλογήρου (νυν γ.γ. της διευρυμένης περιφέρειας Αιγαίου) και του βουλευτή Λέσβου κ. Π. Βογιατζή. Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη πιθανότατα υποψήφιος θα είναι ο κ. Γ. Παυλίδης, ενώ προβάδισμα για την Κρήτη έχει ο κ. Σερ. Τσόκας. Μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει για την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, ενώ πολλοί προτιμούν τον κ. Γ. Παπαναστασίου, που όμως έχει προταθεί και για το Δήμο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου