Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλύφθηκαν

     
Θριαμβολογεί από τηλεοράσεως ο Δήμαρχος Καμπόσος οτι το Άργος και ο δήμος συνολικά έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και χρησιμοποιεί ως παράδειγμα ...τα μαγαζιά που ανοίγουν στο κέντρο της πόλης... προφανώς εννοεί, αν και δεν το λέει, τα cafe και τα τοστάδικα εκεί κοντά στο πεζόδρομο. Μα στα αλήθεια τόσο υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και του εμπορικού κόσμου ισχυριζόμενος αυτά. 
   Ποιά ανάπτυξη, αυτή της τυρόπιτας, του καφέ στο πλαστικό και του tost; Αυτή του  καφέ του 1 ευρώ στη παραλία στο Κιβέρι για 40 μέρες; 

   Μια πόλη δίχως σχέδιο για το αύριο το Άργος και όλος ο δήμος. Καμία σοβαρή πρωτοβουλία για να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση στην πόλη, εκτός απο το σχέδιο με τις ...λίμνες και τις τέντες, για την ποιότητα ζωής στις γειτονιές . Καμία πρωτοβουλία για την ουσιαστική ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής, του Άργους, των Μυκηνών , της Λέρνας. Εγκατάλειψη  και για τους  τρείς  αυτούς σημαντικούς χώρους. Μόνο όσα έγιναν η ξεκίνησαν την προηγούμενη τετραετία. 
Βιομηχανική ζώνη, σύνδεση του Άργους με το εθνικό και νομαρχιακό οδικό δίκτυο, Γενικό Πολεοδομικό  Σχέδιο του νέου δήμου, ενεργητικές πολιτικές για τη στήριξη της νέας γενιάς....άγνωστες λέξεις στο καθημερινό διάγγελμα απο τηλεοράσεως. 
    Μόνο ότι πουλάει, ότι είναι εύπεπτο και εντυπωσιακό...
    εκδρομή μαθητών στη Βέροια, κολυμβητήρια του μέλλοντος, ανάπλαση του μέλλοντος με νερά και λίμνες, πράσινοι τάπητες στα γήπεδα και όλα αυτά με λίγους ρουφιάνους και  αόρατους εχθρούς.
Κούρασαν τους πολίτες και μάλλον κουράστηκαν και οι ίδιοι αφού μονότονα επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Αποκαλύφθηκαν για τις μικρές δυνατότητές τους, για τον μίζερο απολογισμό της τετραετίας τους.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου