Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Αναγνώστου : Τα σχολεία να προμηθευτούν άμεσα τις ποσότητες πετρελαίου που χρειάζονται.

     " Οι Σχολικές Επιτροπές εξακολουθούν να λειτουργούν παράτυπα..." 

    Δηλώσεις  στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα MAXTV  και  DRTV έκανε σήμερα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αναγνώστου σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία του δήμου. Μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνώστου τόνισε οτι : " το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφασή του της 3 Ιανουαρίου 2013, επιχορήγησε τους δήμους όλης της χώρας με το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και κυρίως για την κάλυψη των δαπανών θέρμανσης των σχολείων. Ο δήμος μας επιχορηγήθηκε με το ποσό των 79.000,00. Συνεπώς  από αύριο το πρωί  οι υπεύθυνοι των σχολικών Επιτροπών θα πρέπει να δώσουν εντολή για την προμήθεια πετρελαίου σε όλα τα σχολεία. Δεν δικαιολογείται να υπάρχει σχολείο το οποίο να μην έχει πλήρη κάλυψη σε πετρέλαιο για τις ανάγκες του".
       Στη συνέχεια ο κ. Αναγνώστου στιγμάτισε ώς λαθεμένη την εντολή που δόθηκε απο την Δημοτική Αρχή σε όλα τα σχολεία για την λειτουργία των καυστήρων θέρμανσης απο της 7.30 - 9.30 το πρωί, ανεξαρτήτως με το που βρίσκεται το κάθε σχολείο και το τι απώλειες θέρμανσης παρουσιάζει.
        Ο κ. Αναγνώστου αναφέρθηκε ακόμα στη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών του δήμου, λέγοντας οτι εξακολουθούν να λειτουργούν παράτυπα, καθιστώντας τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων επαίτες της Δημοτικής Αρχής για ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν την πλήρη αρμοδιότητα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου