Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η μελέτη για την ανάπλαση των πηγών του Κεφαλαρίου – μια ακόμα μελέτη που... άργησε να βρεί η νέα Δημοτική Αρχή στα “συρτάρια” του δήμου !



   Σε πείσμα των όσων προπαγανδίζει η νέα Δημοτική Αρχή σχετικά με την μη εκπόνηση μελετών από την προηγούμενη Αρχή, η κάθε μέρα την διαψεύδει. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης 20 Απριλίου 2012, ανάμεσα στα θέματα της ημερήσια διάταξης περιλαμβάνεται και το θέμα με τίτλο: “ Τροποποίηση – ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών για την ανάπλαση των πηγών του Κεφαλαρίου”.
Τελικά αποδεικνύεται ότι ΚΑΙ μελέτες βρήκε η Δημοτική Αρχή από την προηγούμενη, αλλά προκαλεί απορία γιατί έπρεπε να περάσουν 16 μήνες διακυβέρνησης για  να την ανακαλύψουν. Αδιαφορία, ελλειπής γνώση η μήπως θέλουν και αυτή τη μελέτη να την παρουσιάσουν ως δικό τους έργο.
Η αλήθεια  είναι ότι ο Γιώργος Αναγνώστου, ως αντιδήμαρχος έργων το 2010, προώθησε την σημαντική αυτή μελέτη για το Κεφαλάρι, η οποία εκτός των άλλων προβλέπει τη δημιουργία μιας μικρής  πλατείας δίπλα στις πηγές και αισθητικές παρεμβάσεις στις δύο υπάρχουσες  πεζογέφυρες.
Ελπίζουμε η όποια επικαιροποίηση αποφασιστεί να μην αλλοιώνει  το βασικό ανθρωποκεντρικό  σχεδιασμό της μελέτης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου