Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κλέβουν το χώμα από το οικόπεδο που προορίζονταν να ανεγερθεί το πανεπιστήμιο στη Δαλαμανάρα!



φωτογραφία του οικοπέδου την 1 Μαρτίου 2012
 Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Άργους – Μυκηνών κ. Γιώργος Αναγνώστου, μιλώντας σήμερα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, κατήγγειλε ότι μεγάλες ποσότητες χώματος έχουν κλαπεί  από το οικόπεδο που προορίζονταν να ανεγερθεί το πανεπιστήμιο στη Δαλαμανάρα. Το οικόπεδο αυτό ανήκε από κοινού στο δήμο Άργους, στο δήμο Ναυπλίου και στην τ. Νομαρχία Αργολίδας. Στις 28-12-2006 το οικόπεδο αυτό παραχωρήθηκε κατα χρήση στο πανεπιστήμιο πελοποννήσου για 50 χρόνια.Για την αγορά του ο δήμος Άργους πριν λίγα χρόνια έχει πάρει δάνειο του οποίου οι τοκοχρεωλυτικές δόσεις βαρύνουν τον προυπολογισμό του δήμου, δηλαδή τους δημότες.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει κυριολεκτικά σκαφτεί από επιτήδειους οι οποίοι έχουν αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες χώματος το οποίο προφανώς έχουν εμπορευτεί. Κάποιοι πλουτίζουν με την περιουσία του δήμου χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το γεγονός.


Οι υπηρεσίες του δήμου σε συνεργασία με αυτές του δήμου Ναυπλίου, αλλά και με τη διοίκηση του πανεπιστημίου πελοποννήσου οφείλουν να περιφρουρήσουν το συγκεκριμένο οικόπεδο προτού το «αδειάσουν» εντελώς  αυτοί που βρήκαν εύκολο τρόπο να βγάλουν χρήματα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου