Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο γυμναστής Κώστας Καλούσης υποψήφιος με τον Δημήτρη Πλατή.

Ο Κώστας Καλούσης τις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Καμπόσου.


 Κώστας Καλούσης, ο γνωστός πλέον στους δημότες και στις δημότισσες του Άργους κυρίως αλλά και του ευρύτερου Καλλικράτειου δήμου Α – Μυκηνών, ως ο ακούραστος εργάτης και υπηρέτης τους, δηλώνει « παρών» και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του.
Μαϊου 2014. Δηλώνει όχι απλώς «παρών» αλλά και έτοιμος ν’ αναλάβει σε άμεση και από κοινού συνεργασία με τον Δ. Πλατή και με άλλους καταξιωμένους κοινωνικά στη συνείδηση του λαού συμπολίτες, τις τύχες της πόλης του Αργους και του Δήμου ολόκληρου.

Ο άλλοτε εκπαιδευτικός – Γυμναστής/Γυμνασιάρχης – και σήμερα συνταξιούχος Κ. Καλούσης, συναισθανόμενος βαθειά την ευθύνη και το χρέος του να συνεχίσει την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του στο δήμο Α. – Μ. καλεί σε συσστράτευση τους πάντες, να στηρίξουν το Δίδυμο Δ. Πλατή - Κ. Καλούση σε μια προσπάθεια αναβάθμισης στην κυριολεξία της εικόνας της Πόλης του Αργους και όλου του δήμου Α. – Μ. 

Αυτό μπορεί, σαν όραμα, να πραγματοποιηθεί με λίγη καλή θέληση από πλευράς όλων, ανεξαιρέτως, των δημοτών εφόσον επιθυμούν η πόλη τους, όπου ζουν και αναπνέουν, να γίνει επί τέλους καθαρή, νοικοκυρεμένη και πάνω απ’ όλα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ».

Οι Δ. Πλατής και Κ. Καλούσης έχουν ήδη δώσει δείγματα γραφής με την προσφορά και το έργο τους, ο μεν πρώτος από τη θέση του Δημάρχου, την τετραετία 2002 – 2006 ο δε δεύτερος από τη θέση του Αντιπροέδρου του 11/μελούς Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άργους καθώς επίσης και ως υπεύθυνος του τομέα καθαριότητας και πράσινου για την πόλη του Άργους. 

Φιλικά,
Καλούσης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου