Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Άργος


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, και η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) που εδρεύει στην Αθήνα προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης  για την παραχώρηση υποδομών και λειτουργική υποστήριξη παραρτήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στο Άργος.
Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών  παραχωρεί το κτήριο του 1ου Γυμνασίου Άργους για τη δημιουργία παραρτήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε  στη Δημοτική Ενότητα  Άργους (Απογευματινή λειτουργία).
Η  ΑΣΠΑΙΤΕ αναλαμβάνει την εκτέλεση όλων των προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ (Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης), τριμήνων επιμόρφωσης και γενικά κάθε προγράμματος εκπαίδευσης, κατάρτισης, τόσο σε προπτυχιακό (μη πτυχιούχους), όσο και σε μεταπτυχιακό (σε πτυχιούχους) επίπεδο. Ορίζεται Επιστημονικός Υπεύθυνος ο εκάστοτε Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ, με αναπληρωτή που θα ορίσει ο ίδιος. Επίσης, αναλαμβάνει να συμμετέχει με τον επιστημονικό υπεύθυνο σε συσκέψεις τεχνικού, οργανωτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα.


και ευχαριστίες στον Γιάνη Μανιάτη 


Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ και Βουλευτή Αργολίδας ΠΑ.ΣΟ.Κ, Γιάννη Μανιάτη, απέστειλε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) κ. Ι. Χρυσουλάκης για τη σημαντική συμβολή του στη διεύρυνση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Σχολής που οδήγησαν στη δημιουργία παραρτήματος Πελοποννήσου, με έδρα το Άργος.
Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή του Προέδρου της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε προς τον Γ. Μανιάτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου