Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μιχάλης Χασάπης : Χρειάζεται και λίγη ευαισθησία και γενναιότητα κ. Δήμαρχε.

Ανακοίνωση 

         Χαιρετίζουμε πραγματικά με ιδιαίτερη χαρά, το γεγονός ότι  θα λειτουργήσει η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Ανώτατη  Σχολή Παιδαγωγικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ) , ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  με έδρα το Άργος, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό και για την πόλη του Άργους αλλά και την Αργολίδα γενικότερα. Πιστεύουμε ότι ήταν κάτι που δικαιούταν η πόλη μας και που γίνεται πραγματικότητα. 
       Συνήθως οι αποφάσεις αυτές υλοποιούνται από συντονισμό και συνεργασία πολλών εμπλεκομένων φορέων και θεσμικών παραγόντων.  Διαβάζοντας όμως και τις ευχαριστήριες επιστολές του κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη προέδρου της Δ. Ε. ( Διοικούσας Επιτροπής ) της   Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.  προς τον Υπουργό κ .Μανιάτη, αλλά και τον υφυπουργό της κυβέρνησης Κ Ανδριανό για την συμβολή τους στην ευτυχή κατάληξη αυτής της υπόθεσης , δεν βλέπουμε καμία αντίστοιχη αναφορά, ούτε και κάποιες ευχαριστίες στην ανακοίνωση του κ. Δημάρχου για το γεγονός αυτό, προς τους δύο Υπουργούς . 
      Έγραφα σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου   ( 29 - 3 2014 ) για τον κ Δήμαρχο , “ Και βέβαια αν γίνει κάτι θετικό στον δήμο ( Υπάρχουν και μερικά θετικά ) το έχει κάνει ο ίδιος, ενώ για όλα τα αρνητικά φταίνε όλοι οι άλλοι, το κεντρικό κράτος , οι Υπουργοί. Οι Βουλευτές , ο Καλλικράτης  ή ο κακός καιρός. Χρειάζεται και λίγη ευαισθησία και γενναιότητα κ. Δήμαρχε που μάλλον δεν έχετε.



                      Χασάπης Μιχαήλ

                                     Υποψήφιος Δήμαρχος  Άργους – Μυκηνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου