Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Τατούλης :είστε λαμόγια, Κάππος : να μαζέψετε τον αδελφός τον εργολάβο.

Ένταση επικράτησε στο περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη, χθες  Δευτέρα, όταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε σε... λαμόγια και εκβιαστές που διαθέτουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου βρισκόταν ο διευθύνων σύμβουλος της τηλεόρασης του TVSuper και εκδότης της εφημερίδας «Σήμερα» Θύμιος Κάππος, ο οποίος ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να μιλήσει με ονόματα, θεωρώντας ότι δεν είναι δυνατόν να σπιλώνονται όλα τα ΜΜΕ της Περιφέρειας, με αόριστες και γενικόλογες καταγγελίες από την πλευρά του Περιφερειάρχη. 
«Να τους κατονομάσετε και να μαζέψετε τον αδερφό σας τον εργολάβο» φώναζε ο Θ. Κάππος ο οποίος ήταν ο μόνος που αντέδρασε μέσα στην αίθουσα, για τις καταγγελίες Τατούλη.
Ο Πέτρος Τατούλης ξανά δεν είπε ονόματα και το μόνο που ανέφερε είναι ότι «αυτά τα λαμόγια δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης που δεν μπορούν να αντικρύσουν ούτε την οικογένειά τους και τους απαντάμε ότι ψαρεύουν σε θολά νερά, γιατί δεν ήξεραν ποτέ στη ζωή τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους φοβούνται».
Για να πει μετά ο Θ. Κάππος «αν έχετε την παρρησία να κατονομάσετε, κύριε Περιφερειάρχη, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει περιφερειάρχης, αδελφός εργολάβου και κανείς δεν το λέει αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου