Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, argolika.gr


   Ο  Γιώργος  Νικολόπουλος   μετά την οριστική αναστολή έκδοσης της εφημερίδας του, δοκιμάζει τις ικανότητές του στο διαδίκτυο . Έτσι ξεκίνησε με συνοδοιπόρο αυτή την φορά  τον Βαγγέλη Αντ. Μπουγιώτη  
    Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται σήμερα στην εναρκτήρια λειτουργία της ιστοσελίδας  αναφέρουν:

"Άλλη μία ειδησεογραφική ιστοσελίδα... Για την Αργολίδα και τους ανθρώπους της κατά κύριο λόγο, αλλά και για θέματα έξω από τα όριά της. Άλλη μία πηγή πληροφόρησης για το κοινό του διαδικτύου, που πολλαπλασιάζεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και γίνεται όλο και πιο απαιτητικό.

Ένα κοινό που ζητά όχι μόνο την έγκαιρη ενημέρωση αλλά και την έγκυρη. Μέσα από ενυπόγραφα κείμενα, σε διαδικτυακούς τόπους που έχουν ως διαχειριστές πρόσωπα που δεν κρύβονται κάτω από κουκούλες για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Για καθετί που γράφεται, πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα παίρνει την ευθύνη στις πλάτες του...

Το argolika.gr είναι μια ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι υπεύθυνοί της γράφουν κατά συνείδηση, χωρίς κηδεμόνες. Πίσω τους δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο, κανένας πολιτικός φορέας που να τους στηρίζει οικονομικά, γι αυτό θα προσπαθήσει να επιβιώσει μόνο μέσω της διαφήμισης. 

Το argolika.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει το μέσο ενημέρωσης που θα διαφέρει από τα υπόλοιπα (έντυπα και ηλεκτρονικά) της περιοχής. Με όπλα του την αλήθεια, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και το μεράκι, να γίνει ανάγκη σε όσους κατοικούν στο νομό αλλά και στους Αργολιδείς που ζουν στις πέντε ηπείρους και να τους υποχρεώνει να το επισκέπτονται καθημερινά.

Σε αυτό θα συνεισφέρουν οι τακτικοί και έκτακτοι συνεργάτες του. Όμως η επιτυχία δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την ενεργή συμμετοχή των αναγνωστών του, το σχολιασμό τους, τη γνωστοποίηση μιας είδησης. Σας περιμένουμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου