Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν…..


στο δήμο Άργους - Μυκηνών

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος αυτές τις ημέρες έκαναν έκκληση από τηλεοράσεως στους δημότες να ψωνίσουν από την τοπική αγορά για να μην φύγει… «ούτε ένα ευρώ» από την πόλη και το δήμο. Πολύ σωστά θα ισχυριστεί κανείς.

Για το δήμο όμως η έκκληση αυτή είναι τουλάχιστον υποκριτική αφού :

§        2,5 χρόνια τώρα   κατευθύνθηκαν  με αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής (απευθείας αναθέσεις) δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε επαγγελματίες εκτός του δήμου και του νομού, στερώντας έτσι χρήματα από την τοπική οικονομία.
§         Η Δημοτική Αρχή, η οποία διαφημίζει ότι έχει ταμειακά διαθέσιμα ( φυσικά από τα χρήματα που κάθε μήνα στέλνει στους δήμους το υπ. Εσωτερικών ),  χρωστάει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές της.
§         Τα λουκέτα στα καταστήματα αυξάνονται καθημερινά και  η Δημοτική Αρχή δεν έχει κανένα σχέδιο για να δημιουργηθούν στο δήμο ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας.    

Προσπαθούν με τα συνεχή διαγγέλματα του Δημάρχου από τηλεοράσεως, με τις εφημερίδες “τους”  που μοιράζουν αδιάκοπα, με τις επαναλαμβανόμενες ύβρεις,  να παραπλανήσουν τους πολίτες.  Ανακαλύπτουν «εχθρούς της πόλης» και  χτίζουν μύθους με το… «πορτοκαλί του πορτοκαλιού» της LAMBORGHINI και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Στα αλήθεια όμως, σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται, ποιών την κρίση και την μνήμη υποτιμούν, ποιους  προσβάλλουν με όσα λένε; Αποτελούν πλέον μειοψηφία στην κοινωνία.

Εμείς, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών,  αντιστεκόμαστε  σε ότι προσβάλλει την νοημοσύνη και την αισθητική μας, την πολιτική αξιοπρέπεια και την ηθική στην πολιτική.
Η πόλη και η κάθε Κοινότητα του νέου δήμου,  έχουν  τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη, έχουν μοναδικά  συγκριτικά πλεονεκτήματα. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια για να τα αναδείξουμε. 

   Ο επικ. της  αξιωμ. αντιπολίτευσης
Αναγνώστου Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου